Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från förbundet


Ryska mästarna Primorye Vladivostok är även europeiska mästare på klubblagsnivå. Under midsommarhelgen spelade de hem de europeiska klubbmästerskapen för femte gången.
 
Information till samtliga föreningar inom Svenska Badmintonförbundet angående skulder inför nästa säsong.
 

Sommarstängt på kansliet

(2018-06-24 16:00)
Under perioden 25 juni - 3 augusti kommer kansliet att hålla stängt.
 
Det blev en semifinalplats för Rickard Nilsson vid Irish Parabadminton International under helgen.
 

Nyheter Tävling/Serie

(2018-06-21 19:31)
Ett antal beslut gällande nästa säsongs tävlingsverksamhet har tagits av Verksamhetsområde Tävling/Serie.
 
Felix Burestedt reser ända ner till Elfenbenskusten för att delta i deras Cote D´Ivoire International series tävling, 21-24 juni.
 
Det blir ytterligare en nykomling i Svenska Badmintonligan säsongen 2018/2019. Nu är det klart att Västra Frölunda kliver in i serien efter det att Skogås valt att lämna sin plats.
 
Badminton flyttar in under SM-veckan vinter 2019. Badminton är en av 20 sporter som tar plats på programmet då tävlingarna avgörs i Sundsvall och sänds i Sveriges Television.
 
Rickard Nilsson har tävlat flitigt under 2018. Nu väntar ytterligare en tävling då Irish Parabadminton International står på tur.
 
Sista helgen i september har Badminton Sweden årsmöte och verksamhetskonferens. För att skapa en så givande helg som möjligt vill vi gärna ha er hjälp. Svara på några korta frågor och tipsa om ämnen som ni tycker är särskilt viktiga att diskutera.
 
Spårvägens chefstränare Thomas Csiffary är 2018 års första stipendiat till Jan Åhrbergs Ledarstipendium. Under en ceremoni i Uppsala fick han ta emot stipendiet.
 
Coach Level 1-utbildningar erbjuds i samband med de fyra regionslägren i augusti som hålls i Malmö, Trollhättan, Täby och Umeå. Sista anmälningsdag är 20 juli, här hittar du inbjudan och all information.
 
Coach Level 1-utbildningar erbjuds i samband med de fyra regionslägren i augusti som hålls i Malmö, Trollhättan, Täby och Umeå. Sista anmälningsdag är 20 juli, här hittar du inbjudan och all information.
 
Det norska badmintonförbundet söker en förbundskapten. Tjänsten som är baserad i Oslo sträcker sig över två år med start i augusti.
 
Varför välja? Riksidrottsförbundet har nu lagt fram nationella riktlinjer för elitidrottares dubbla karriärer. En kombination av elitidrott och högskolestudier. Sportchef Jonas Herrgårdh har varit på kurs hos RF för att få mer information.
 

Postadress:
Skellefteå Badmintonklubb - Badminton
Idrottsservice AB svb, Mullbergsvägen 11B
93137 Skellefteå

Besöksadress:
Spårgatan 6
93142 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 0910-142 23
E-post: lindstrom_marcus@hotmail.com

Se all info